1

.

Ο βετεράνος που έκανε κουμπάρο στο γάμο το σκύλο συνοδείας του

tromaktiko4231.jpgΌταν ο Justin γνώρισε τον Gabe το 2013, ο πρώτος συμμετείχε στα... προγράμματα του Warrior Canine Connection, μια ομάδα βετεράνων πολέμου που εκπαιδεύουν σκύλους συνοδείας για άλλους βετεράνους με αναπηρίες
εξαιτίας ατυχημάτων στο μέτωπο του πολέμου. Εκεί λοιπόν ο Justin, που είχε χάσει το πόδι του μετά από μια επίθεση στο Αφγανιστάν, υιοθέτησε τον Gabe, ένα σκύλο που είχε εκπαιδευτεί να βοηθά άτομα με κινητικές
δυσκολίες.

Ο Gabe μπήκε και στη ζωή της Carol, της γυναίκας του Justin.

gabe1.JPG


Και όταν ο Justin αποφάσισε να παντρευτεί την Carol, ο Gabe δεν θα μπορούσε να λείπει. Και όχι απλά δεν έλειψε αλλά έγινε και κουμπάρος του ερωτευμένου ζευγαριού.

"Είναι αδύνατον να είσαι θυμωμένος όταν έχεις αυτό
το σπουδαίο χαμογελαστό προσωπάκι που θέλει να σε γλείψει" εξομολογείται η Carol εξηγώντας ότι ο Gabe προσέφερε στον άνδρα της όχι μόνον κινησιακή υποστήριξη αλλά και τεράστια ψυχολογική ανακούφιση στον άνδρα της όταν του ακρωτηρίασαν το πόδι.

gabe2.JPG


"Ακούστηκε ένα ξαφνικό 'ααααααα' και όλοι έβγαλαν τα κινητά τους να πάρουν φωτογραφίες" αφηγείται η Carol για τη μέρα του γάμου της με το Justin όταν εκείνος μπήκε με τον κουμπάρο του μαζί, τον Gabe.

gabe3.JPG